→Emma in the house←

Tjaaa.
30 april blev mi mamma mamma till en orange håring liten unge.
Det blev en Emma. 
Så vem är jag ?
Jag är  bland den svartsjuka personen jag vet.
Jag tycker detta låter som en kontakt annons för människor som söker kärleken utan att lyckas,men jag söker inte efter kärleken :/
Jag är en tjej som bryr sig mer om mig själv och mitt ego än grupptryck.
Jag har en pojke som är helt från vettet och dom flesta säger att vi är som ett par som varit gifta i 30 år.
Jag har en vän som är ännu mer korkad än vad hon tror ,hennes namn är rowena.
vi har varit vänner i massor av år..eller ja typ 3/4 år?...
Vi gafflar och gormar ofta om personer som egentligen inte är värda att få förgylla våra vackra munnar.
Jag älskar dom båda massor.
Jag har ävenh haft en ponny vid namn lliot det är han jag förknippar med ordet kärlek.
Men av olika skäl kunde vi inte ha honom kvar mer.
Elliot
↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓
 
Love emma.
 

när du lämnade mig blev jag helt jävla knäckt.

 
~
 

20 sanningar om mig :-)

  1. Jag är livrädd för åska.
  2. Jag mår sjukt dåligt men samtidigt bra.
  3. Den som vet allt om mig är Emma Johansson då hon och jag fått tillbaka kontakten riktigt bra.
  4. Jag är as osäker på en kille...
  5. När jag pratade med emma nyss grät jag för att hon grät , fyfan
  6. Jag köpte ett gosedjur idag.
  7. Jag är ganska blyg ibland
  8. Det bästa som finns är mysiga killar som luktar gott. 
  9. Jag har svårt att lita på folk.
  10. Jag är egentligen en väldigt snäll person dock har jag en fasad uppe jämt , få som verkligen sett mitt riktiga jag.
  11. Jag gnäller mycket
  12. Jag har mest killpolare , & Linuz är min bästa killpolare sedan typ 3 år tillbaka ?
  13. Emma och jag hittar alltid på någonting med våra hästar.
  14. Jag skulle kunna döda henne och då menar jag verkligen döda , det är inget jag bara säger.
  15. Sen en viss person lämnade mig har jag tappat respekten och tilliten för fler och fler bara för att hon var en jag trodde man kunde räkna med i alla lägen.
  16. Att ta och lägga ut bilder är det absolut bästa som finns tycker jag ! 
  17. Jag vill ta Smily & ni vet hästsko i mitten av näsan eller vad man ska säga.
  18. Jag är jätte svarsjuk.
  19. Jag tycker jag var dålig på det här idag.
  20. Jag vill ha en drömfångare ♥
 
 

-

Det gör ont i hela mig , när jag ser en bild eller film jag har på dig skriker hela jag. Jag tycker om dig så jävla mycket. Seriöst att det tog slut så fort som det gjorde är ingens fel , det vart bara så. Men det gör så jävla ont, riktig jävla smärta. Seriöst.. Usch jag saknar dig redan efter typ 1 vecka ? Aja jag har gått vidare förut , men aa. Jag saknar dig riktigt mycket. Smärtan är fan obeskrivlig...
-
Det finns en ända person som förstår min smärta och hon är inte ens i närheten , hon är den lyckligaste flickan man kan tänka sig och jag är så lycklig över det! Jag älskar dig min bästavän men det är inte lätt att visa det förlåt för mina konstiga ursäkter , kommentarer , det är verkligen inte meningen att låta så elak ibland. Förlåt Emma...
 

sånna här roliga bilder igen


nu tänkte jag skriva lite om en väldigt nära vän till mig.
-
Det är hon som får mig må bra , det är hon som gör mig glad. Jag älskar henne.
Moa du vet hur mycket du betyder , men nu ska jag försöka förklara bättre,
Du betyder världen för mig , inatt klockan 2 gick jag och emma hem till dig bara för jag skulle få träffa dig & Robin. Men såklart var det ju min bästavän som jag helst ville träffa , jag mår så dåligt utan dig. Och jag ber , snälla börja på lorens. Jag älskar dig så mycket , du är värd allt jag äger och det ska jag fan ge dig. All min kärlek är du värd. Du får mig se skillnad på rätt och fel , dåligt och ont. Du får mig kämpa , du är en av de få som verkligen vet vem den riktiga ROWENA är det är 2 stycken som någonsin sätt mig på samma sätt som dig & det är Emma & Frida. Så du förstår nog att du betyder allt , min bästa? Jag hoppas att du förstår i alla fall , annars ska jag plocka ner alla stjärnor till dig , för jag behöver ingen ? Jag har ju dig? Du är mitt solsken , det här låter jätte smörigt osvosv , men du är värd att veta hur mycket jag älskar dig! Du är min glädje. Egentligen vem skulle gå typ 3 km eller mer halv 2 på natten för att träffa någon som inte betyder ? Jag gick dit för jag kände att jag behövde träffa dig , jag saknar dig jämt , hela tiden. USCH Moa jag saknar dig. Våra små minnen. När jag gick ner i fontänen , när du klättrade på den! HAHAHA . När vi skrattat tills vi får ont i magen , jag ska se till att ingen skadar dig. Jag ska vara din skyddsvägg , alla ska komma förbi mig innan! Alla killar ska accepteras från mig OKOK????? 
-
Jag älskar dig min bästavän!♥

ISABELLE

NU DRAR JAG OCH ISSA TILL LEKSAND SEEEEEEEES. Måste bara lägga ut massa fula bilder :o
 

aja

Idag kom jag hem efter 3 underbara dagar hos A. Saknar honom redan fast ja det överlever jag får hoppas att jag träffar honom snart igen iaf..
Första dagen så var jag väl lite blyg osvosv ,  på kvällen kom Sanna och vilken lättnad. Vi satt ute och myste hela kvällen. Dock höll på att bränna ihjäl mig och Sanna. hahah grym kväll . Sen skulle jag ochgå hem och hämta lite grejs och då kunde jag inte bestämma mig för vart jag skulle sova så hahah. Slutade iaf som jag ville :) 
hahahha när jag och låg och pratade så somnade han helt plötsligt & typ låg och pratade i sömnen men jag forsatte väl babbla ett bra jävla tag till hahaha! Sen igår drog vi till sjön och typ massa . Sen kom Issa och hennes pojkvän och Johan sen blev det en ganska bra kväll till slut :)
Imorgon åker jag med Issa till Leksand , yää. Får se vad vi gör :o
Nu ska jag ringa A och sova. GODNATT
 
AHAHAHHAHAHA precis som mig..

min fina johan

jag vill bara skriva av mig lite, tänkte berätta om min bästavän.
har kännt henne i typ 2 år? men hon är ändå den absolut bästa. hon är den jag snackar med när jag mår dåligt, det är hon som fick mig inse livets gåta (älska , glömma och förlåta) . det är hon som jag aldrig kommer att släppa! sida vid sida kommer vi vandra genom livet. hon är den jag älskar så mycket, jag känner att hon verkligen är äkta. dock träffas vi inte ofta, men seriöst; jag har aldrig haft en vän som henne. vi snackar jämt, vi bryr oss verkligen. vi vill att våran vänskap ska hålla. vi tänker aldrig låta lågan brinna ut igen , det räcker med att jag var ett svin och behandlade dig som skit men du vet att jag är ledsen .Jag är mig själv med henna! jag kan säga att jag har aldrig gråtit & varit så ärlig som jag vart mot henne , för vi kan verkligen säga vad vi tycker om allt / med varandra .jag känner verkligen att jag kan lita på henne! hon är mitt andra jag, utan den dåliga sidan! jag ljuger verkligen inte när jag säger det. hon är bäst. jag älskar henne så det gör ont, en sekund utan henne är som flera år! en vän som henne borde alla ha. det går inte en dag utan att jag saknar henne, inte en minut, sekund eller timme utan att jag saknar henne. känner mig helt tom och värdelös när hon inte är i min närhet. hon får mig alltid att må bra! det spelar seriöst ingen roll vilket humör jag är på, hon gör mig alltid glad! hon är ett av det bästa jag har. Vi har haft våra duster , men jag kommer aldrig förlåta mig själv för att jag svek dig på det sättet jag gjorde. Sen helt plötsligt stötte jag ifrån dig , men du slutade inte smsa eller ringa även fast jag var som jag var. 

Emma Johansson , jag älskar dig så in i helvetet , det gör ont i mig . Min finaste ♥
 

dag 4 – det här skratta jag mest åt idag.


nya familjen

tjena. 
Igår hittade emma 2 fiskmås ungar som hon var tvungen att ta hand om. Så jag har hjälpt henne med det inatt !
De heter Ian & Ivy ( ajvi ) haha. Sjukt söta men de kommer bli så fula sen :(
Aja iaf vi har matat de flera gånger i natt osv. Inte mycket sömn men jaja! Så jag har blivit pappa hahaha! :))))
Emma kom tillbaka från veterinären för typ 10 minuter sen och ja . Det här blir vårat sommarjobb! De sa att om vi ville skulle vi få ta hand om de så ja . Nu har vi två bebisar :)
-
Imorgon så åker jag till min fina och stannar där får se vad vi hittar på :) 
aja slänger upp några bilder både gamla och nya :)
mina hjärtan jag älskar de så mycket.
 
ingen kan förstå hur mycket jag älskar dig min bästabästavän & fru. All min kärlek till dig vad som än händer!

bildbomb på allt möjligt / blandning så uta helvete haha.


 

 
 
det han säger går rakt in i hjärtat på mig.

dag 3 - min drömkille

min drömkille ska vara längre än mig , mysig och så , skriver lite otydligare snart heeh.
han ska vara underbar , behandla mig på rätt sätt. Ta med mig på grejer , inte skämmas för att han är med mig. Hålla min hand så ofta som det går. Vara avundsjuk ( men inte för mycket ) HA HALSKEDJA , lukta gott. 
insida: ska vara snäll , men kan liksom säga till och vara bestämd och så , men inte så att det blir bråk hela tiden. Och ska liksom kunna skydda mig osv.  Vara underbar helt enkelt , perfekt i mina ögon , det går inte att beskriva så bra.
utseende: LÅNG , halskedja som sagt , fina ögon , snaggad typ eller aa på vissa , se lite badass ut. ha häääääääääng..
-
jag kommer fan inte på något mer heheeheheheeeheheheheheheeheh...
kul inlägg...

-

 
Man förlorar en massa tid på att hata människor. "

dag 2 - mitt första husdjur

fan vad tjatigt det blir om oliver..
-
Men oliver var mitt absolut första husdjur . Jag fick honom när jag var fyra och jag visste inte om att jag skulle få honom. Jag kommer ihåg att vi satt i bilen jag , mamma & min kusin johanna , vi var påväg till någon som hade fått jätte många katter så mina kusiner (inte johannas familj) skulle köpa katt och vi skulle bara få följa med och titta. Jag var så sur och sa att jag absolut inte ville följa med om inte jag fick en katt och då sa mamma " det är väl klart du också ska ha hen katt" sen sprang jag runt i hustet och letade efter missar , jag blev kär i en svart så jag jagade den som en galning men fick inte tag på den. Sen så hade min kusins pappa släppt ner en liten grå misse och jag kommer ihåg att jag fick tag i honom under ett bord! AHAHA ! Jag ville egentligen ha en orange katt för han skulle heta Oliver efter katten i " Oliver och gänget " för det var min favorit film , men jag fick hem min gråa katt som kostade så lite som 5kr. Han låter ju som världens skabbkatt , men han är så underbart vacker i mina ögon. Min lilla skatt ! Oliver fick dock många problem , han har gjort illa 3 av sina ben & i röven eheh. När han gjorde illa benet första gången tror jag han var 4 , jag såg att han hoppade på tre ben och sa till mamma. Vi åkte till veterinären och han fick gå men ett stort öppet sår på benet fyfan. Sen något år efter var det andra frambenet då var det något med tassen och samma symtom där , hoppade på tre ben. Kommer så jävla väl ihåg att Torkel var tvungen att sticka en sax rakt igenom tassen på honom för att öppna upp såret. Något år efter det var det vänster bak samma symtom , fick gå med ett öpper sår igen. Så nu varje gång jag ser honom hoppa på 3 ben blir jag helt hysterisk ( har inte en aning om varför)
-
i början av sommaren blev han stucken av en geting så han såg ut som gubben i Avatar haha , min stackars pojke.
, nu blir det bara jobbigt att läsa om en liten kattrackare ♥
 

Jag är en hacker....bad ass-

Vill börja med att säga grattis till Rowena som fått nya blogg.se!
Har även gjort hennes"dagens citat",hon får dock tycka vad hon vill om den ♥

dag 1 - mina rädslor.

Mina största rädslor är väl att förlora någon som står mig nära t.ex min mormor , min katt. 
Jag är nästan räddast att mista min katt , bara för att jag har levt med honom sen jag var 4 och han har alltid varit min eller vad man ska säga. Det här tycker nog de flesta är skit töntigt , men att förlora någon som setat där och tittat när du gråter , håller vakt osvosv. Jag bor ju ute i stugan nu eftersom vi håller på att göra om mitt rum och varje gång jag går ut eller in så ligger han utanför och vaktar. Han har alltid varit så efter som jag var så liten när jag fick honom. Så att förlora honom skulle det vara som jorde gick under för mig. 
-
Jag är sjukt rädd för höjder också haha , fast det är det inte så mycket att skriva om ?
-
Förlora någon man verkligen älskar osv.
Nu orkar jag fan inte skriva nå mer hoooooooj :)

yoo

dag 1 - mina rädslor.
dag 2 – mitt första husdjur
dag 3 – min drömkille!
dag 4 – det här skratta jag mest åt idag.
dag 5 – min humor.
dag 6 – mina närmaste vänner.
dag 7 – min favoritplats.
dag 8 – mina favoritskor.
dag 9 – mina ambitioner.
dag 10 - min favorit låt.
dag 11 – min skolgång.
dag 12 – mig för ett år sedan eller mer.
dag 13 – den frisyr jag trivs bäst i.
dag 14 – vad hade jag på mig idag.
dag 15 – mina drömmar, om framtiden t.ex
dag 16 – fula ovanor.
dag 17 – min favoritresa.
dag 18 – min bästa födelsedag.
dag 19 – något jag saknar.
dag 20 – den här dagen för precis ett år sedan.
dag 21 – min önskelista.
dag 22 – det här upprör mig.
dag 23 – något jag önskar att jag gjorde mer.
dag 24 – det här får mig att gråta.
dag 25 – min största första olycka/olyckor.
dag 26 – min dag i detalj.
dag 27 – i min väska.
dag 28 – mina passioner.
dag 29 – en perfekt helg för mig.
dag 30 – det här hade jag på mig idag.
dag 31 – något pinsamt jag gjort eller något som hänt mig.
dag 32 - en bild på någon jag saknar.

jag reser mig från grunden

tja!
Idag vaknade jag runt 10 sen drog jag till Natalie. Vi gjorde väl inte speciellt mycket tittade på The last song , grät mer än vanligt haha! Sen vid halv 5 kom min moder och hämtade mig efter som hon jobbar natt YÄ ! Nu sitter jag och pratar i telefon med A. Min kusins pappa åkte idag också lite tårar för min del eftersom han är mer min pappa än någon av min mammas killar vart. Så ja . På Onsdag åker Johanna många fler tårar då kan jag säga! Fy , vi träffas typ 1 gång per år , så hemskt lite. Jag och Johanna har alltid haft ett eget språk och ja vet inte vad jag ska göra utan henne just nu , får väl använda mig av A haha! Tänkte överraska Johanna med lite film mys och popcorn och lite allt möjligt! Jag saknar Lina så jag går sönder så får väl ta och höra av mig till  henne någon dag ! Det här lilla "familjeproblemet" verkar vara rätt löst nu så jaja. I veckan eller nästa vecka åker jag in till stan och träffar A, hehe :3
Aja nu ska jag gå och vara social med Johanna pusss! :)
 
 känner mig såhär idag haha.

alltså tönt jag är , men jag älskar svampbob mest av allt i världen hihi ♥


Gayyy

Tjenare bloggen,Emma här! Min blogg→http://emmacj.webblogg.se/
Det är jag som gör designerna här på Rowenaabrand.blogg.se,Jag gör även designer till andra bloggar.
Vem är jag ? ♥
Jag är en spontan brud på 14 vårar höstar somrar och vintrar.
jag bor med min moder och min katt,i en liten skit by i smedjebacken.
Jag är en tjej med mycket i ryggsäcken...
men nu ska jag sova :(
Godnatt.....

går och hånglar med kudden

efter en lång tråkig dag så ska jag gå ut i stugan och lägga mig fast först ska jag hissa och dissa :)
-
Min släkt , när det verkligen gäller så finns de alltid där & ett speciellt tack till Johanna efter som hon och jag alltid varit närmast av alla i släkten , eftersom hon är 17 och jag 14 så blir det ju lite smått mysko kan jag förstå.
Men jag älskar ju alla i den här släkten!
-
idioter som är bara ute efter sex och otrogna jävlar , hejåhå vad jag hatar det .
-

jag är glad med dig kusin ♥


~
~ tycker jag är rätt söt totalt ofixad ~

♥♥



kusin vitamin

tja , nu sitter jag här efter en dag med moa och alma , massa skoj!
vi skjutsadet hem då och sen handlade jag och mamma & då fick vi ett sms som att mina kusiner var i SMB så det blev stressigt så uta helvete!
& nu sitter jag här med Johanna som pratar i telefon !
Ciaoo


mamma muu.


you can take everything i have.

jomen tja .
Dagen blev verkligen inte som planerat , det började med att Moa är sjuk , resten blev verkligen ett rent helvete så vi får väl se vad som händer. Det handlar om familjen vi får se hur det blir ni får antagligen veta förr eller senare.
Dock är det inget man vill gå ut med så här på sin blogg , jag gör det bara för att folk ska förstå varför jag inte svarar de osvosv. Jag hoppas verkligen på det bästa för vi håller verkligen på att bli en familj nu så ja..♥
Drar iaf till min mormor imorgon bitti så får vi se om Moa dyker upp under dagen. På kvällen kommer mina kusiner också som sagt. Så jag måste städa stugan </3. Har haft sönder en spegel där ute så det är 7 års olycka och vet ni ? Jag börjar tro att det myten är sann... Jag vill få hit någon då jag har såå tråkigt.
Aja alla får ha det så bra hoooj!
-
mamma..♥

tjejer vill ha killar som är svin inte en toffla.


mois ♥

helgen blev superbra ! Dock blev Lördagen inte riktigt som jag tänkt mig menmen .. 
På Torsdagen såg vi Panetoz♥ åååå Johan är såå min! Sen i Lördags såg vi BYZ asgrymt , dock var alla helt galna och Moa fick astma attack för att hon blev armbågad så jag gick iväg med henne. Tyckte ändå det var jobbigt att stå där när alla var skogs tokiga. Där efter åkte jag och Linnea virvelvinden och det vär en äcklig turk som stod vid oss hela tiden och typ pillade oss i håret... Fick även reda på att jag och Linnea döptes tillsammans hihi gulligt gulligt! Men aa det var en kort sammanfattning av helgen :]
-
idag  ska jag snart åka in till stan med min fina Moa♥! Får se vad vi hittar på där , blir väl att träffa någon.
Jag mår lite upp och ner , både glad och sårad men jag tror väl jag mår rätt bra? :D
Imorgon kommer mina släktingar från kalmar upp hit , trodde det var nästa vecka så det slog om totalt i planeringen så att aa ..
Aja ska fixa klart mig eheh..
finis moa ♥

video från när jag va hos emma!

fråga inte  vafan jag gör på videon , för det vet jag fan inte själv...