han.

 
 

stoooooooor bildbomb.....hahah

 

Vart jag tar vägen efter nian.

Efter många om och men så har jag hittat det gymnasiumet jag vill gå på. Det ligger nere i Skåne/Svedala och är ett ridgymnasium. Jag vill börja om på nytt så det känns som en bra start. Folk har även frågat hur det blir, ska jag skaffa häst eller inte? Vi ska inte skaffa nån just nu, efter vintern KANSKE det återstår och se. Jag får även frågor varför jag bytte från lorens till berga och det var för att jag tyckte att jag tappat kontakten med alla och kände typ ingen längre. Mådde även väldigt dåligt när jag gick där, trivdes inte, pallade inte lärarna och så var det massa tjafs. Aldrig mått så bra som nu, har  världens bästa vänner! Tack till er.
 

det sägs att ensam är stark.

 ska smärtan aldrig ta slut? 
 
 
 

dag 9 – mina ambitioner.

Mina ambitioner är att komma här ifrån och börja på ny kula, komma in på ett ridgymnasium nere i Svedala, plugga och skaffa en ny häst.
 
 

dag 8 – mina favoritskor.

-
beställde dom från skopunkten för ungefär 2 veckorsen haft dom på mig sedan dess. Dom kostade bara 299:- så vääädligt värt det!

dag 7 – min favoritplats

 
Det måste vara på häst ryggen, i sängen eller i en bil :)
 

dag 6 – mina närmaste vänner.

Mina närmaste vänner är Jossa, Ronja, Linnea, Frida, Fredrik, Emma, Oscar och Ruben det är dom som betyder allt för mig och älskar dom över allt annat i hela världen. 
 
 

dag 5 – min humor.

jag har världens sämsta humor. Skrattar verkligen åt allt, folk brukar inte kunna ta mig seriöst ibland. Men jag har aldrig skrattat ordentligt förrän jag blev 11, då asgarvade jag för första gången med Isabelle. Fan vad vi kunde skratta. Den är faktiskt ganska rolig också iaf vad vissa säger.  Vet inte direkt va man ska säga? :)
 

dag 4 – det här skratta jag mest åt idag.