liten uppdatering

alex & eveline är här och vi firar anders, kulkul!
aja pusss

2012 del 1

tänkte bara skriva om mitt halva år då resten var för jobbigt för att gå in på. 
-
Juni: Jag var väldigt mycket med både EmmaJ & EmmaR. Inte tillsammans dock. Jag var nog mest med EmmaR vi byggde upp en fantastisk vänskap och hade grymt kul jämt. Jag och EmmaJ hittade på mer saker. Mamma jobbade på ambulansen och var inte mycket hemma. Så jag skötte mig för det mesta själv. Ludvika festen var också , den blev ju som den blev gick iaf dit med emmaR. Kommer ihåg hur äckligt taggad jag var på Panetoz och vi vart ganska cpade ;-)
Minns faktiskt inte så mycket mer. 
-
Juli: Var fortfarande mycket med emmaJ och emmaR. Jag och emmaJ badade med hennes medryttarhäst mamma mu. Skit kul säger jag bara! På ludvika festen såg vi BYZ asgrymt , dock var alla helt galna och Moa fick astmaattack för att hon blev armbågad så jag gick iväg med henne. Tyckte ändå det var jobbigt att stå där när alla var skogs tokiga. Där efter åkte jag och Linnea virvelvinden och det vär en äcklig turk som stod vid oss hela tiden och typ pillade oss i håret... Fick även reda på att jag och Linnea döptes tillsammans.  Det blev problem i familjen som jag inte tänker ta upp men det vart i alla fall jobbigt för hela familjen. Mina kusiner kom i typ några dagar som vanligt. Samma visa varje år. Började prata mer med en kille och vi började prata om att träffas. Kommer fortsätta kalla han för A. Vi träffades. Jag och EmmaR hittade två fiskmås ungar som höll på att bli uppkäkade av en katt, vi gick till veterinären med de och de frågade ifall vi ville ta hand om de. Och vi svara JA! Drog till Leksand med Issa och det blev ett rent helvete med A. Så det tog slut.  
 
Augusti: Jag och emelie blev vänner igen och löste allt som varit. EmmaJ skrev en överraskande text som gjorde min dag och ja. Letade häst men fick inget napp så vi ringde till grällsta och jag åkte dit och provred min älskling. Jag vart upphetsad över att äntligen få min dröm uppfylld så två/tre dagar efter fick jag hämta hem honom. Skolan började, det blev jobbigt. Lycklig över att ha fått neffe! ♥
-
 

wööh


LÄNKBYTEEEEEEE!

LÄNK BYTE MED DENNA UNDERBARING FÖR ATT KOMMA TILL HENNES BLOGG TRYCK →HÄR← 
den här bruden har jag extremt dumma, roliga och underbara minnen så LÄÄÄÄÄS!

älskling

aja kom hem från älskling för ungefär 1 timme sen. mysigt slutade väl som vanligt i stress och gapskratt. 
ahahahah mupp. 
saknar han redan dock, helt paaaaaaaaj är jag iaf håller nog på att bli sjuk. fuuuuck. 

Nyårslöften

1.  sluta röka.
2. jobba upp mina betyg!!
3. Få igång Neffe och bevisa för folk att jag kan!
4. INTE TA NÅGON SKIT!
5.  Inte låta några äckliga fittor dra ner mig i skiten igen! ;)
-

skit i bloggpausen kunde inte hålla mig.